21 days - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van hildeenmaykel reis - WaarBenJij.nu 21 days - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van hildeenmaykel reis - WaarBenJij.nu

21 days

Door: hildeenmaykel

Blijf op de hoogte en volg hildeenmaykel

08 Juli 2012 | Nederland, Tilburg

Over 21 dagen is het al zover.
Onze grote reis gaat van start!
Omdat sommige van jullie nog niet helemaal op de hoogte zijn van ons “reisplan” hierbij alvast een paar feiten op een rij:

Zondag 29 juli 22:00 Düsseldorf – Moskou
We starten met onze reis in de hoofdstad van Rusland. Vanuit hier vertrekt de Transmongolië Express die ons via het Baikalmeer naar Mongolië brengt. Na een paar dagen te verblijven in dit ongerepte land wordt de tocht verlengd met een reis naar Bejing. Dat zijn 3 extreem verschillende culturen in 1 treinreis.

Augustus
We zullen een aantal weken door China reizen en uiteraard de beroemde Chinese muur beklimmen en het terracotta leger in Xian bezichtigen. Ook de pandaberen in Chengdu mogen aan dit plaatje niet ontbreken ! Meer informatie hierover volgt later tijdens onze reis.

Augustus - September
Uiteindelijk zullen we China vanuit Chengdu verlaten en met de hoogste spoorlijn ter wereld naar het mooie Tibet afreizen. Het is een rit van 1956 km. De trein gaat over hoge passen (boven de 5000 meter), over 458 bruggen en door 11 tunnels en door een eindeloze hoogvlakte.
De reis naar Tibet kunnen we nu nog niet plannen omdat je niet als koppel alleen door Tibet mag reizen. Wij zullen in Chengdu contact opnemen met andere reizigers om samen naar Tibet af te reizen. Dit kan ook enkel alleen met een gids.

September - Oktober
Vanuit Tibet reizen we door naar het mooie Nepal.
Mijn vader en zijn vriendin zullen ons hier op komen zoeken en samen reizen we verder naar
Noord India.

Oktober – November - December
Reizen we door India ( planning volgt )

December – Januari - Februari
Begin December zullen we vanuit Singapore naar Auckland (Nieuw Zeeland) vliegen.
Hier zullen we de feestdagen bij familie van Maykel doorbrengen.
We zullen hier een campertje kopen om het noord en zuidelijke eiland van Nieuw Zeeland te bereizen. ( planning volgt )

Februari - Maart
Eind Februari vliegen we terug en reizen we verder naar Borneo ( Maleisië )
Hier komen mama en Ruud ons opzoeken!
We zijn dan inmiddels al 7 maanden op reis.

Tot zover het plan voor het eerste half jaar.
Het is natuurlijk mogelijk dat er nog wijzigingen zullen plaatsvinden, we kunnen altijd nog links of rechtsaf afslaan.

Leuk dat jullie ons volgen en tot het volgende verslag !
H&M

• 10 Juli 2012 - 14:35

Mèlanie:

Mag ik mee? :-)

Ziet er super uit! Dat worden vast hele mooie verhalen!

• 30 Juli 2012 - 16:40

Inge:

helieverds

• 02 Augustus 2012 - 11:42

Wies:

Jullie gaan een fantastisch geweldige tijd tegemoet! Ben best een beetje jaloers, niet afgunstig, dat is wat anders he? Heel veel plezier! Mag ik jullie verslagen volgen?

Groetjes, Wies

• 02 Augustus 2012 - 12:59

Brian En Dyana. En Kids:

hey lieve broer,schoonbroer,schoonzusje,tante,en oompie! We wensen jullie enorm veel liefde gezondheid,geluk, op jullie wereldreis! Xxx van milan en lana!